top of page
Werkwije

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de eerste afspraak bekijken we via een kennismakend gesprek wat jouw hulpvraag is. Ik overloop met jou je klachten en je medische voorgeschiedenis. Daarna voer ik een gericht lichaamsonderzoek uit om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Met deze bevindingen kunnen we overgaan tot de behandeling.

De eerste behandeling duurt 45 min. De opvolgsessies duren telkens 30 minuten.

 

Wat neem je mee bij een eerste afspraak?

  • Je ID-kaart

  • Een geldig doktersvoorschrift

  • Eventueel relevante medische documentatie

  • Draag bij voorkeur comfortabele kledij. Tijdens de behandeling wordt bijna altijd gevraagd om je uit te kleden tot op het ondergoed.

 

Wat indien je verhinderd bent?

Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op je afspraak. Indien je de afspraak niet kan naleven, gelieve mij minstens 24 uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Wanneer je mij niet tijdig op de hoogte brengt, ben ik genoodzaakt de sessie aan te rekenen.

Praktische info

Een afspraak maken

Ik werk steeds op afspraak. Je kan online of telefonisch een afspraak maken.

Huisbezoeken zijn ook mogelijk, indien de dokter dit voorschrijft.

Indien je voor de eerste keer komt, plan je een ‘eerste afspraak’  in van 45 min. Tijdens deze afspraak bekijken we samen wanneer je vervolgafspraak (30 min) zal plaatsvinden. Tijdens de eerste sessie bekijken we ook met welke frequentie je dient te komen, dan kan je de opvolgsessies ook zelf online inplannen indien je dit wenst.

Tarieven

Tarieven

De volgende tarieven gelden in deze praktijk (vanaf 15 januari 2024):

 

  • Eerste sessie:    45 min - 50 euro

  • Opvolgsessie:   30 min - 33 euro

  • Huisbezoek:      30 min - 38 euro

 

Mits een doktersvoorschrift wordt een deel van de kosten terugbetaald via je ziekenfonds of verzekering. Eén keer per kalenderjaar kan een administratieve kost van 7 euro aangerekend worden die volledig wordt terugbetaald door de mutualiteit.

Ik ben gedeconventioneerd. 

bottom of page